Om oss

Vi är en fackbutik för heminredning med en stor bredd av produkter.
I vår butik hittar du tapeter, färg, trä- och laminatgolv, plastgolv, entrémattor, kakel, verktyg mm.
För att hjälpa till och ge goda råd, både till ”gör-det-självare” och proffs, utbildar vi vår personal fortlöpande i produkt- och materialkunskap.
Företaget startade 1968 i Karlskrona som ett enmansföretag. Sedan år 2000 finns vi i nya större lokaler i Vedeby strax norr om centrum. Idag är vi sex anställda i butiken. Vi samarbetar också med flera hantverkare för att vi ska kunna samordna och leverera helhetslösningar till dig som konsument.

Vi har flera miljöer i butiken där du kan se det senaste från våra marknadsledande leverantörer.

Välkommen in till oss för att få idéer och inspiration till ditt hem!

Färgsättning

Nu har vi även en utbildad färgsättare, som du kan boka tid med för färgsättning i hem eller på företag. Vi lämnar rådgivning i butiken men även konsultation och rådgivning på plats hos kunden. Ta gärna med en ritning, ett foto eller ett färgprov från t.ex. en matta, soffa eller kuddar. Vi hjälper dig med förslag på tapeter, kulörer, golv och material som matchar dina möbler och rummet. Du får en förteckning över dina val och hur mycket material du behöver. Ring oss för tidsbokning.

I butiken.
Under en timme hos oss får du hjälp av en utbildad färgsättare med att kombinera färg, tapet och textil enligt dina behov och önskemål.

Hembesök.
Vi besöker er för att på plats uppleva rum och omgivning. I kombination med er personliga smak och önskningar tar vi fram ett förslag som vi sedan presenterar för er i butiken.